perjantai 15. heinäkuuta 2016

Pariisin suuren moskeijan osanotto


Le Figaron uutisvirrasta napattua: Pariisin suuri moskeija on muutama tunti sitten paikallista aikaa antanut kommunikean, jossa se ilmaisee ”syvän osanottonsa ja mittaamattoman tyrmistyksensä” Nizzan attentaatin johdosta. Edelleen moskeija ”tuomitsee tiukasti tämän inhottavan ja kauhistuttavan rikollisen joukkomurhan.” Moskeija ”kehottaa kaikkia kansalaisia yhtenäisyyteen tänä kansallisen surun hetkenä, joka jälleen kerran koettelee Ranskan kansakuntaa.” 

Moskeijan ääntä käyttää tietenkin sen imaami Dalil Boubakeur, algerialaissyntyinen ranskalainen patriootti ja ”tasavaltalaisen islamin” kansikuvapoika. Kaikille on tietenkin selvää, että tämä kommunikea edustaa islamin todellisia kasvoja Ranskassa, kaikenmaailman tunisialaiset kuormurikuskit taas ovat mitä lie satunnaisilmiöitä joilla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa...

(BTW: Nizzan tunisialainen kuormurikuski osoitti kouriintuntuvasti sen vanhan itsestäänselvyyden, että massamittaiseen tappamiseen ei tarvita tuliaseita tai pommeja. Autot sen enempää kuin aseetkaan eivät tietenkään itsessään tapa vaan ratin / liipaisimen takaa löytyvä päättäväinen tahto. Tietyissä etnis-uskonnollisissa klustereissa tämä tahto on syvään juurtunut ja nousee pintaan helposti.)

5 kommenttia:

 1. Huomaatteko muuten, että Kansan Uutiset ei uudisoi iskua lainkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jäänyt minulta huomaamatta ennen kaikkea siitä syystä että en Kansan Uutisia seuraa.

   Poista
 2. Kansan uutiset uudisoi iskun sitten ennen puoltapäivää, ja musitutti että Ranska upotti 80-luvulla Greenpeacen aluksen.

  VastaaPoista
 3. Mutta onneksi täällä Suomessa meillä ei ole mitään vaaraa. Meillähän muslimit ainoastaan ajavat linja-autoja turvallisesti ja dhimmiystävällisesti. Eihän kenellekään muslimikuskille saattaisi tulla mieleen käyttää linja-autoa vastaavaan tarkoitukseen, sehän painaa vain vaivaiset 15 tonnia tyhjänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun otit esille muslimikuskit ja linja-autot. Myös henkilöautot sopinevat aseiksi.

   acc

   Poista