tiistai 14. kesäkuuta 2016

Mikä Omar Mateenia todella motivoi?


Heti kun ensimmäiset uutiset Orlandon massamurhasta alkoivat levitä, oli tietenkin täysin odotettavissa, että länsimaiden oikeinajattelijat eli ns. älymystö tulisi vetämään mutkat suoriksi ja nostaisi syytettyjen penkille ihan yleisluontoisen ”homofobian”. Omar Mateenin aktiivisuus islaminuskon harjoittamisessa (hän mm. kävi noin neljä kertaa viikossa moskeijassa) on pelkkä immateriaalinen yksityiskohta, satunnainen sivuseikka; auktoriteetiksi tässä kelpaa hänen isänsäkin, jonka mukaan Omarin rikoksella ei ollut mitään tekemistä uskonnon kanssa. Homoviha ja vain homoviha on tässä yhteydessä merkityksellistä, ja näin Omar oli itse asiassa samaa heimoa kristittyjen amerikkalaisten ja eurooppalaisten ”homofobien” kanssa, sellaisten kuin Timo Soini tai emerituspaavi Benedictus - tai allekirjoittanut…

Ranskassa on jo ehditty vetää Orlandosta tilille aivan suoraan Manif pour tous –liike (paikallinen vastine meikäläiselle Aito avioliitto –porukalle), joka on vuosikausien ajan kampanjoinut homojen ns. avioliittoa vastaan. Manif pour tous –liike näet esitti twitterissä surunvalittelut uhrien omaisille, ja siitäkös mekkala syntyi. Muuan Ranskassa suhteellisen tunnettu vasemmistointellektuelli nimeltä Pascal Nègre twiittasi tuohtuneen vastauksen: ”[Manif pour tous –liikkeen väki] on kylvänyt tuulta… ja nyt he hämmästyvät, kun joutuvat korjaamaan vihan myrskyä” (Ils ont semé le vent… et sont étonné que la récolte puisse être une haineuse tempête). Luonnonmukaisen avioliiton puolustamisesta Ranskassa (tai missä tahansa) on siis vain kukonaskel joukkomurhiin toisella puolen maailmaa, ettäs sen nyt tiedätte!        

8 kommenttia:

 1. Suvaitsevaisten mukaan islam on rauhanuskonto, joten suvaitsevaisten mukaan koraanissa ei voi olla homouden vastaisia lauseita.
  Ihmettelen, että eivätkö todellakaan kuunnelleet YLE-radiota, jossa koraani luetutettiin kannesta kanteen? Suvaitsevaiset näyttävät tuntevat koraanin paljon paremmin kuin imaamit, jotka puhuvat täysin toista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kognitiivista dissonanssia se vain on, ei sen kummempaa.

   Poista
 2. Eikö motiivi ole aika selvä? Murhaaja oli itse homo (ihan niinkuin yksi Pariisin päätekijöistäkin). Joukkomurha oli yritys ansaita anteeksianto homouden synnistä marttyyriudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kyseessä oli "itseään vihaava homo". No, joka tapauksessa valkoisen heteromiehen syytä tämä Orlandon tragedia viime kädessä on. Niin kuin kaikki muukin pahuus tässä maailmassa.

   Poista
 3. Ihminen on joko pönttö sekaisin, täysin sivistymätön tai törkeän valheellinen, jos hän pitää sukupuolineutraalin avioliiton vastustamista homovihana. Viimeinen noista on pahuutta, kaksi muuta ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ranskalaisen intelligentsian valtaenemmistöä kuvaa epäilemättä parhaiten määritelmä "pönttö sekaisin"; puhdas pahuus siinä joukossa on sentään suhteellisen harvinaista.

   Poista
 4. Noiden pitäis vaan sanoa tuolle "intellektuellille", että katsokoon peiliin, sieltä syyllinen löytyy.

  VastaaPoista
 5. Tuo "rauhanskonto" on niin paska ja kulunut läppä, etten oikeesti tajua, miten kukaan voi siihen uskoa.

  VastaaPoista