torstai 10. joulukuuta 2015

Ranskan suvakkien raiskausfantasioita


Tässä päivityksessä on sitaattia sitaatin sisällä enemmän kuin normaalisti, joten olkaa tarkkoja kun luette.

Kuten kaikki tietävät, Ranskan aluevaalien ensimmäisen kierroksen voittaja on Kansallinen rintama, Front national. Toinen kierros käydään ensi sunnuntaina. Aluevaaleista ei vielä voi vetää lopullisia johtopäätöksiä esimerkiksi lähestyviä parlamentti- ja presidentinvaaleja ajatellen, mutta Marine Le Penin näkymät ovat joka tapauksessa paremmat kuin koskaan. FN on niin vihattu, että sitä vastaan yhdistyttäneen taas kerran yli puoluerajojen ja näin sen voiton hedelmät jäävät vähän raakileiksi. Myös Ranskassa käytössä oleva vaalitapa aiheuttaa sen, että puolueen saama valta ei välttämättä vastaa sen nauttimaa kansanomaista kannatusta.   

Vaikka itse en olisi puolueen lailla aivan heti hajottamassa EU:ia enkä oikein jaksa sietää sen riveissä rehottavaa putinismia, niin pakko tästä jytkystä on iloita jo siksikin, että se kaikesta huolimatta selvittää Ranskan sisäpoliittista kenttää ja ilman muuta ennakoi maahanmuuttolinjan järkevöitymistä. Ranskan kansan syvät rivit ovat saamassa vuosikymmenien ajan harjoitetusta tuhoisasta politiikasta tarpeekseen, mutta ”tasavaltalaisille” (ks. "tasavaltalaisuuden" määritelmä täältä, ko. jutun toinen kappale) tämä on hirveä tilanne. Vastakkainasettelu siis syvenee Ranskassakin. Niin se tekee kaikkialla Euroopassa.

Mutta kuten sanottu, Ranskan hipstereillä (”boboilla”) on nyt paha olla. Ja se näkyy: Boulevard Voltairen kirjoittaja J.-P. Fabre Bernadac analysoi tänään julkaistussa kirjoituksessaan erästä tällaista ranskalaisen suvakin saamaa pahoinvointikohtausta. Jussi Halla-ahoahan on meillä syytetty (mm.) raiskausfantasioista, mutta kuten jokainen arvostelukykyinen ja sisälukutaitoinen tietää, nämä syytteet ovat täysin perusteettomia. Tällä kertaa on kyse ranskalaisen ”antifasistin” väkivalta- ja raiskausfantasioista (ja ihan oikeista sellaisista!), joiden kohteena ovatkin Front nationalin naiskannattajat. Vihakirjoitus poistettiin sen julkaisseelta sivustolta muutamassa tunnissa, mutta ainakin Boulevard Voltairen Fabre Bernadac siis ehti ottaa sen talteen. Tässä juttu minun käännöksenäni ja Fabre Bernadacin kommentein:        

"Le Plus de l’Obssivusto on malliesimerkki libertaarien hipsteri-intellektuellien (intello-bobo-libertaire) sydämissä kytevästä Front national –vihasta. Kyseinen julkaisu ei juuri muuta ole tehnytkään kuin oksentanut FN:ia ja Marine Le Penia stigmatisoivia kirjoituksia toinen toisensa perään. Mutta tämän kuluvan joulukuun 8. päivänä julkaistulla äärimmäisen vastenmielisellä ja aggressiivisella tekstillään sivusto ylitti kaikki hyväksyttävän kritiikin rajat.     
Arvioikaa itse:
  
’FN:n naiset eivät ulospäin vaikuta sen vähemmän nisäkkäiltä kuin muutkaan ihmisnaarat, vaikka tiedetäänkin, että heidän korviensa välissä on liskonaivoilla selvästi hallitsevampi asema kuin on laita lajillamme keskimäärin. Kaikkien muiden lailla FN-naisenkin mielentiloja ohjaavat hormonit. Mutta hänen kohdallaan on tilanne sikäli erikoinen, että hän kiihottuu erityisesti häntä kaltoin kohtelevien brutaalien miesten edessä. 
FN:n naiskannattaja siis ojentaa meille auliisti piiskan jotta pieksäisimme häntä. Hänhän arvostaa machoilevia miehiä ja kammoaa feministisiä ajatuksia. No mikäpä siinä, pelataan sitten hänen peliään ja ruoskitaan häntä kunnolla. Koska hän suorastaan tarjoaa käyttöömme keinon tahrata FN:n rodullinen puhtaus (métisser), niin käytetään tätä mahdollisuutta hyväksemme. 
Käytetään siis reippaasti seksuaalista ylivaltaamme näihin FN:n jälkeenjääneisiin pikku naikkosiin ja pannaan heidät jo ihan rodunjalostusmielessä muitta mutkitta paksuiksi. Hehän ovat niin tyhmiä että uskovat helposti paksuintakin pajunköyttä, ja metsämiehen ansat vetävät heitä puoleensa kuin hunaja kärpäsiä, niin että homman ei pitäisi tuottaa meille mitään vaikeuksia. Tuotetaan tälle kaikkea toiseutta pelkäävälle ja ’Ranskaa ranskalaisille’ vaativalle äärioikeistolle kiharatukkaista (olin sanomaisillani kähärätukkaista, mutta en sitten uskaltanutkaan!) jälkikasvua.
Kun perhesuunnittelu on kielletty, niin jokaisen raskauden seurauksena maailmaan pullahtaa uusi monirotuinen (métis) pikku äpärä [--].   
Mustat, neekerit, mutakuonot, juutalaiset, vasurit, romanit, mustalaiset, vammaiset, vapaamuurarit ja jopa asiallemme solidaariset homoystäväni kantakoot kortensa kekoon: ei muuta kuin kullit tanaan, pojat! [haut les queues!] Pistetään omattunnot vähäksi aikaa piiloon [--] ja varmistetaan altruistisella parittelullamme tälle synkeälle maallemme iloisen monenkirjava jälkikasvu. [--]’

Nämä sanat ovat ilmeisesti lähtöisin Thierry Lacoquirre –nimisen herran kynästä. Mies on ammatiltaan lääkäri ja näkyy vaihtaneen Hippokrateen valansa markiisi de Saden valaan. 
Tekstiä ei enää löydy Le Plus de L’Obsin –saitilta… 
Siihen kuitenkin ehdittiin reagoida, ja mm. twitterissä vasemmistofeministi Caroline de Hass (entinen sosialistipuolueen jäsen) ihmetteli tähän tapaan: ’Le Plus julkaisi kehotuksen raiskata fasistinaisia (femmes fachos). Loistavaa, ääliöt, tämä sataa suoraan FN:n laariin!’ 
Pannette merkille, että tässä ei kauhistella niinkään itse tekstin sisältöä kuin sen mahdollista vaikutusta FN:n kannatuskehitykseen. 
Ja sitten journalistit, poliitikot, ay-väki ja intellektuellit jaksavat valittaa, kuinka FN on vihan ja erilaisuuden halveksinnan puolue!”

***

Mitäpä minäkään tähän enää mitään lisäämään.

2 kommenttia:

  1. Neuvostoliitto oli edistyksellinen maa, ja Pohjois-Korea on edistyksellinen maa. Kai tässä on sitten kyseessä haave edistyksellisestä aktista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai. Aktin seurauksena monimuotoisuus lisääntyy, joten kyseessä on edistyksellinen akti per definitionem.

      Poista