tiistai 27. toukokuuta 2014

Tupla

Jiri Kerosen tuoreen US-bloggauksen kommenttiosastosta bongattua:
"Kun en ole seurannut Halla-ahon kirjoittelua tai ilmiön syntyä lähemmin, niin täytyy vain ihmetellä kuinka moinen tyyppi saa taakseen kymmeniä tuhansia äänestäjiä. En voisi ikinä äänestää ihmistä, jolta puuttuu karisma, lämpö ja esiintymistaito."
No se on sitten voi voi.

Mutta Palaneen käryä -blogi onnittelee tuoretta meppiä, unohtamatta Bryssel-konkari Sampo Terhoa (jota äänestin viisi vuotta sitten). Tupla on ihan hyvä tulos. 


6 kommenttia:

 1. Kokonaistulos Suomessa oli hieman lattea. Toisaalta periaatteessa ei ole eroa siinä onko meillä kaksi vai kolme meppiä europarlamentissa, prosenteilla on merkitystä vain kotimaan sisäisen kilpailun kannalta. Jos PS menee hallitukseen, niin jompikumpi tai jopa molemmat saatetaan kutsua ministereiksi, luulisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että ainakaan molempia ei kutsuta, sillä näin äänestäjän näkökulmasta se näyttäisi vähän oudolta. Minusta erityisesti J. H-a:lla olisi paljon annettavaa koko Euroopalle.

   Poista
 2. 84 äänien vyöryllä läpi. Splendid!

  Mielenkiintoinen oli tänään Hesarissa julkaistu kartta: Jussi ylivoimaisesti eniten ääniä saanut siellä missä monikulturismi konkreetttisesti jyrää ihmisten seinien takana, eli lähiöissä, vasureiden Lin Andersson suosituin siellä missä asuu kotoaan muuttaneita opiskelijoita ja opiskelijattaria ja jossa maahanmuutto on teoriaa. Argh!

  Kiintoisaa oli myös miten Englanti, Ranska ja Tanska päihittivät meidät kevyesti traditionalismin kannatuksessa. 25 prossaa nille omissa maissaan, komeaa...

  Persujen karmea virhe oli aloittaa päämainoslauseensa sanoilla: Kyllä Euroopalla. Sen jälkeiset selitykset olivat sitten jo turhia. Reilusti vaan EU-kriittisyyteen mukaan Tanskan malliin ja kansa seuraa perässä. Tuo kaksoisignaali oli hajottava tekijä. EU:sta ero tuskin on mahdollista mutta löyhän liiton tavoittelu jossa kansakunnat säätävät omat lakinsa lienee minimitavoite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Euroopassa mitään vikaa ole, vain nykymuotoinen EU on ongelma. Soinin "kyllä Euroopalle" oli aika hyvin linjassa mannereurooppalaisen identitaarisen liikkeen painotusten kanssa.

   Poista
 3. Hahhah, tyypillinen kommentti Halla-ahoa tuntemattomalle. Olenpa lukenut facebookissa naisten kirjoittamia kommentteja ettei Halla-aho ole edes "kunnon pahis", koska hän ei ole tarpeeksi pantavan näköinen. Ohessa yksi sitaatti Paljastettu-sivustolta:

  "Näin pahiksista tykkäävien misujen näkökulmasta on selvästi virheellinen tulkinta että mestari olisi jotenkin paha äijä. Mestari on valitettavasti vähän tylsä nörtti ja kaukana ns. äijästä. Tyypi ei myöskään juo viinaa tai tee mitään vaarallista, vaan hengailee himassa tietokoneen ääressä kirjoitellen muiden nörttipoikien kanssa. Siinä ei ole oikein mitään seksikästä ja vetoavaa. Plus hieman kuivan pukumiehen oloinen habitus + tukka takana, elämä edessä -hiustyyli. Anteexi tämä pinnallinen ja tiettyjä miehiä halveksuva kirjoitus, mutta sananvapaus / asioiden puhuminen suoraan jne."

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=639121706129377&set=a.609119982462883.1073741828.609115989129949&type=1&relevant_count=1

  Kun Halla-ahoa äänestävät ovat yleisesti ottaen substanssipohjalta päätöksensä tekeviä, en ihmettele ns. mokuttajiin kohdistuvaa halveksuntaa, kun heidän kritiikkinsä on tuollaisella tasolla. Kyllä juuri oikeat persut pääsivät läpi. Saapa siis nähdä rupeavatko unionin linjat muutumaan kansallismielisten voittojen myötä ympäri Eurooppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiden muassa tuollaisten somettajien takia en ole koskaan itse mennyt facebookin. Enkä mene.

   Poista