lauantai 5. maaliskuuta 2011

Carnival forever!


Käsillä alkaa olla laskiaisen eli karnevaalin aika. Huomenna on laskiaissunnuntai, minkä jälkeen tulee pian se varsinainen laskiaispäivä eli laskiaistiistai, ja silloin otetaankin ilo irti! Laskiaistiistain jälkeen puolestaan tulee... öö... hmm... ai niin joo, laskiaiskeskiviikko, sitten laskiaistorstai, laskiaisperjantai, laskiaislauantai, sitten uusi laskiaissunnuntai, ja niin edelleen.  

(Tai sitten ei...)

2 kommenttia:

  1. Jotenkin tunnen itseni etuoikeutetuksi jo pelkästään sen vuoksi, että minun ei tarvitse piitata siitä, kuinka Jukka Relander bloggaa kirkon paastopäiväkirjaa, Tuomas Nevanlinna pitää paaston aluksi saarnan Tuomasmessussa ja Kari Peitsamo laulaa Popmessussa.

    Kotimaata lukiessa tuo näyttäisi olevan paaston alla keskeisintä sanomaa :(

    VastaaPoista
  2. Mainitsemiesi herrojen esiintyminen evl.fi:n tilaisuuksissa kuvastaa hyvin nykysuomalaisen kristillisyyden äärimmäisen "laveakirkollista" (broad church) luonnetta.

    Peitsamo on kyllä olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvä tyyppi. Miehen kovien elämänkokemusten ja hänen parhaimmillaan nyrjähtäneellä tavalla nerokkaiden biisiensä takia hänelle on valmis antamaan paljon anteeksi, jopa Hare Krishna -höpötykset ja kommunismin.

    VastaaPoista