torstai 21. lokakuuta 2010

Päivi Räsänen ilman naamiota!1!!

Tämän päivän Pravdan verkkoversio uutisoi ugandalaisen lehden julkaisemasta kehotuksesta lynkata maan sata tunnetuinta homoa. Olen käsitellyt afrikkalaisten (tai muuten vain pigmenttirikkaiden lajitovereidemme) keskuudessa esiintyvän homovihan ongelmallisuutta suvaitsevaistomme maailmankuvalle, mm. <täällä> ja <täällä>. Tämänpäiväinen uutinen oli suhteellisen neutraali, paitsi että annettiin ymmärtää afrojen murhanhimon taustalla olevan Ugandassa toimivien amerikkalaisten lähetyssaarnaajien eheytyspuhe. Kohtalainen looginen loikka on siis kyseessä. Mutta kommenttiosastossa ne mutkat vasta suoraksi repäistiinkin; eivät vain paikalla olevat saarnaajat vaan oma Päivi Räsäsemmekin on syyllinen:
"Toivoisin koko kansan Päiviltä kommenttia tähän uutiseen. Kokeeko hän, että tässä tehdään oikein? Kokeeko hän, ettei puheillaan homojen huonommuudesta ole ihmisoikeusulottuvuutta? Länsimainen kristitty, käsissäsi on usean murhatun homon verta. Oletko siitä ylpeä?"
Sitaatti puhunee puolestaan. (Vai olisiko sittenkin kyseessä parodia?)

Oli miten oli, kun en tähän hätään parempaakaan solidaarisuudenosoitusta Räsäselle keksi, lisään linkkeihini hänen kotisivunsa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti