lauantai 14. elokuuta 2010

Ei koskaan enää Holokaustia!1!!

No niin, ulkomailta jo tutun kaavan mukaan meikäläisetkin oikeinajattelija -byrokraatit ovat nyt ohjeistamassa koulujen historianopetusta. Tarkoitan tietenkin <tätä> Opetushallituksen tuoretta holokausti-ukaasia. 

Taustalla on siis suomalaisten  halu päästä mukaan ruotsalaisvetoisen Holocaust Task Forcen toimintaan; minulle tosin jäi vähän himmeäksi, miksi sinne olisi välttämättä päästävä. Jäsenyyden edellytyksenä on yhtä kaikki se, että holokaustista opetetaan oikein; ja opetuksen oikeellisuuden tuomari on viime kädessä Israel. Tämän Task Force -putiikin tavoitteena näkyy olevan mm. edistää "holokaustin muistamista"; ikään kuin olisi suurikin vaara sen unohtamisesta! 

Jos minä olisin antisemiitti, mitä en ole, hykertelisin nyt tyytyväisenä. Sillä tämän kaltaiset aloitteet eivät ainakaan juutalaisvastaisuutta vähennä.    

2 kommenttia:

 1. "Jos minä olisin antisemiitti, mitä en ole, hykertelisin nyt tyytyväisenä. Sillä tämän kaltaiset aloitteet eivät ainakaan juutalaisvastaisuutta vähennä."

  Sama. Koko juttu yht'äkkisine opetussuunnitelmien muutoksineen on järjettömyydessään kuvottava. Ei enää edes huvittava.

  En kuitenkaan usko, että Israel olisi näissä takana. Voin toki olla väärässä, mutta luulisin noiden "riippumattomien" kansalaisjärjestöjen toimivan ihan yksin ja omaa moraalisäteilyään hyödyntäen.

  VastaaPoista
 2. No joo, en minäkään nyt varsinaisesti mitään Israelista johdettua salaliittoa tuossa näe. Kuten linkittämästäni jutustakin ilmenee, ennen kaikkea Israelin intressissä on valvoa, että holokaustista opetetaan "oikein". Toisaalta, kukapa niitä voisi tästä halusta syyttääkään?

  Se jäi mainitsematta, että suomalaiset opettajat ovat ilahduttavasti esittäneet suoraselkäistä kritiikkiä tästä Opetushallituksen aivoituksesta. Opettajakuntamme glooria kirkastui silmissäni aavistuksen verran.

  VastaaPoista